سوالات متداول
- خانه
- سوالات متداول
- سرویس آزمایشگاه در چه ساعاتی فعال است؟
روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 6:30 صبح الی 7 شب
روز پنج شنبه از ساعت 6:30 صبح الی 6 عصر
- پذیرش و نمونه گیری مراجعین در چه ساعاتی انجام میشود؟
مراجعه به آزمایشگاه برای پذیرش و نمونهگیری (در صورت وجود شرایط لازم)٬ شنبه تا چهارشنبه از ساعت 6:45 صبح الی 7 بعدازظهر و پنجشنبهها از ساعت 6:45 صبح الی 5 بعدازظهر میباشد.
در مورد آزمایشاتی که نیاز به ناشتا بودن دارند٬ مراجعین محترم باید 10-12 ساعت شرایط ناشتایی را رعایت نموده و صبح ها مراجعه نمایند.
- آیا نیازی به گرفتن وقت از آزمایشگاه میباشد؟
به شما توصیه میکنیم تحت هیچ شرایطی انجام آزمایشات و یا بررسی سلامت خود را به تعویق نیاندازید و با خاطری آسوده از خدمات غیرحضوری پذیرش ، نمونهگیری و جوابدهی استفاده نمایید.
برای اطلاع از نحوه انجام آزمایشات خاص٬ نیاز به ناشتا بودن٬ تعیین زمان خاص برای نمونه گیری پارهای از آزمایشات و یا آمادگی قبل از آزمایش٬ با شمارههای 71400004 تماس حاصل فرمایید تا همکاران ما شما را راهنمایی نمایند.
- آزمایشگاه برای نمونهگیری از مراجعین به چه اطلاعاتی نیاز دارد؟
برای پذیرش شما٬ نسخه پزشک معالج مورد نیاز است٬ در غیر این صورت اگر شخصا تقاضای انجام آزمایشات روتین (معمولی) را دارید٬ ضروری است فرم مخصوص انجام آزمایش را از همکاران ما در قسمت پذیرش دریافت و پس از تکمیل آن تحویل بفرمایید.
- ارائه کارت شناسایی جهت چه آزمایشهایی الزامی میباشد؟
برای بعضی آزمایشها از جمله پانل (مجموعه) آزمایشهای مربوط به هپاتیت B ٬ هپاتیت C ٬ HIV ٬ تعیین گروه خونی٬ بارداری و پیوند مغز استخوان ارائه کارت شناسایی معتبر الزامی میباشد.
- کدام آزمایشها به ناشتایی نیاز دارند؟
برای آزمایشهایی نظیر قند٬ چربیهای خون(تری گلیسیرید) و..... ناشتا بودن فرد ضروری است٬ لطفاً راهنمای مربوطه را از منوی راهنمایی بیماران مطالعه فرمایید.
- حداکثر زمان ناشتایی چند ساعت است ؟ چنانچه این زمان بیشتر شود چه تاثیراتی بر نتایج آزمایش دارد؟
اگر پزشک شما در این مورد هیچ توصیهای نکرده است، بهتر است 10 الی 12 ساعت ناشتا باشید. ناشتایی به معنی آن است که از مصرف هر نوع غذا و آشامیدنی (به جز آب) پرهیز نمائید. بیشتر شدن زمان ناشتایی موجب جواب مثبت و یا منفی کاذب میگردد.
- مناسبترین زمان مراجعه برای آزمایشهای نیازمند ناشتایی، چه ساعاتی است؟
مابین ساعات 6:30 الی 10 صبح ٬ ترجیحاً صبح بعد از بیدار شدن و عدم انجام ورزش و فعالیت های بدنی توصیه میگردد.
- اگر برای انجام آزمایش٬ ناشتا بودن ضرورت داشته باشد، آیا مصرف داروهای روزانه بلامانع است؟
لطفاً با پزشک خود در این زمینه مشورت نمایید.
- مدت زمان ناشتایی در مورد نوزادان چند ساعت است؟
توصیه میگردد زمان مراجعه به آزمایشگاه به گونهای تنظیم شود که قبل از مصرف نوبت شیر بعدی نمونهگیری انجام شود. مثلاً چنانچه نوزاد شما هر چهار ساعت شیر میخورد٬ سه ساعت و نیم بعد از آخرین تغذیه نوزاد با شیر٬ نمونهگیری انجام میشود.
- چرا باید آزمایش خود را مجدداً تکرار کنم؟
گاهی برای اطمینان از نتیجه به دست آمده ، ارزیابی یا درمان بیماری، در بعضی موارد نیاز به تکرار آزمایش میباشد.
- آیا آزمایشگاه میتواند در مورد جواب آزمایشاتم توضیح و تفسیری ارائه دهد؟ به عنوان مثال ابتلا به بیماری خاصی را مطرح نماید یا خیر؟
لطفاً تفسیر نتایج آزمایش را از پزشک معالج خود بخواهید. پزشک در صورت لزوم با آزمایشگاه مشاوره لازم را خواهد داشت.
- چگونه میتوانم اطلاعات بیشتری در مورد آزمایش خود به دست آورم؟
وب سایت آزمایشگاه به منظور کمک به شما طراحیشده٬ با مراجعه به سایت آزمایشگاه پیوند میتوانید اطلاعات مربوط به آزمایشها را در بخش مربوطه به تفصیل مشاهده و مطالعه فرمایید.
- چه آزمایشهایی در آزمایشگاه پیوند انجام میشود؟
آزمایشگاه تشخیص طبی و تخصصی پیوند به عنوان یکی از مراکز معتبر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سطح کشور مطرح میباشد. در این مرکز آزمایشهای روتین تا فوق تخصصی انجام پذیر است. لطفاً برای اطلاع از فهرست آزمایشهای قابل انجام در آزمایشگاه پیوند به منوی (فهرست آزمایشها) در وب سایت آزمایشگاه پیوند به آدرس www.payvandlab.com مراجعه نمایید.
- چگونه میتوان از قیمت آزمایشها و هزینههای مربوطه مطلع شد؟
تمامی قیمتها بر اساس مصوبات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای بخش خصوصی تنظیمشده و در اغلب موارد مشمول بیمههای مختلف میباشند.
در فضای مجازی ما را دنبال کنید